недеља, 26. јануар 2014.

Proba šminke i frizure za venčanje - zašto je bitna i kako da se pripremite?

Vaše venčanje je jedan od najvažnijih dana u Vašem životu. Zato je razumljiva Vaša želja da sve bude savršeno i jedinstveno. Da bi tako zaista i bilo, najbolje je unapred sprečiti nepredviđene situacije tako što ćete uraditi probu šminke i frizure.

Proba uvek ima dva cilja:

Prvi - da upoznate šminkera i stilistu kose koji će Vas ulepšavati za Vaš veliki dan i da na probi vidite kako će šminka i frizura izgledati. To je prilika da sa šminkerom i stilistom kose uz konsultaciju dođete do željenog look-a koji ste zamislili.

Drugi – da se šminker i stilista kose upoznaju sa Vašom kožom i kosom, kako bi videli kako se šminka ponaša na vašem licu, kako kosa prima tretman stilizovanja, a sve u cilju da na dan venčanja sve ispadne savršeno. Nekada Takođe proba služi i da bi ocenili koliko je vremena potrebno za čitav proces, kako bi na samom danu venčanja što efikasnije uradili naš deo posla.



Ono što je najvažnije na probi ćete, uz konsultaciju sa šminkerom i stilistom kose, pronaći stil, makeup look i frizuru koja Vam se dopada i koja Vam najlepše stoji, videćete da li šminker i stilista kose ispunjava Vaša očekivanja i uveriti se koja se šminka koristi u radu.

Kako da se pripremite za probu šminke?
Hidrirajte kožu i posetite kozmetičara jer šminka najlepše izgleda kada je koža lica negovana i hidrirana. Imajte u vidu da se kraste, mitiseri i suva kože tj. perutanje kože ne mogu sakriti šminkom. zato izbegavajte da cedite bubuljice jer se crvenilo pokriva lako, a krasta jako teško. Ukoliko imate problematičnu najbolje je da posetite kozmetičara pre dolaska na probu.

Najbolje bi bilo da na probu dođete bez šminke kako bismo izbegli iritaciju kože i očiju prilikom njenog skidanja. Međutim, ukoliko to nije moguće, ne brinite, mi ćemo to uraditi umesto Vas.

Kako da se pripremite za probu frizure?
Veče pre dolaska na probu kosu operite SAMO ŠAMPONOM. Nemojte stavljati balzam jer on otežava stilizovanje kose i pravljenje frizure jer omekšava dlaku koja u tom slučaju neće stojati na mestu. Nemojte se fenirati ili peglati kosu jer ovi procesi otežavaju manipulaciju kosom i frizura neće ispasti kako bi trebalo da ispadne.  

Odlučite da li ćete imati veo ili ne jer izrada frizure se dosta razlikuje ukoliko nosite veo.

Pronađite inspiraciju

Pregledajte časopise i internet u potrazi za inspiracijom. Ukoliko ste ste zamislili neki poseban look ili već tačno znate šta želite slobodno nam pošaljite fotografiju mailom ili ponesete sa sobom kako bismo porazgovarali o Vašim zamislima.

Dođite na vreme jer u zavisnosti od Vašh zamisli, Vaše kose i mnogih drugih faktora proba može da potraje i 3 do 4 sata.

Kada je najbolje doći na probu 

Naša preporuka je da probu završite dok ima dnevnog svetla, iz prostog razloga kako bi videli izgled šminke po danu, kada će i biti Vaše venčanje. Probu nije potrebno raditi više od dva meseca pre samog venčanja. Naravno ukoliko koliko ne živte u Srbiji, probu zakazujete i na nju dolazite kada Vama odgovara odnosno kada ste u poseti zemlji.

Makeup House Beograd probe šminke i frizure za venčanje radi u studiju dok na dan venčanja, ukoliko želite, dolažimo kod Vas. Više o našoj ponudi i wedding paketima možete pogledati ovde.


NAPOMENA U VEZI AUTORSKIH PRAVA
Sva autorska prava i ostala prava intelektualne svojine u svim tekstovima, slikama i ostalom materijalu na ovom blogu, jesu imovina MAKE UP HOUSE DOO Beograd ili su na sajt uključeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Ukoliko želite da koristite tekstove ili delove tekstova, možete to uraditi uz OBAVEZNO JASNO OBELEŽAVANJE IZVORA I OSTAVLJANJE LINKA ka originalnom tekstu na ovom blogu.

Нема коментара:

Постави коментар